Servei de Formació

Promoció Econòmica gestiona i ofereix cursos de Formació per a persones, especialment en situació d'atur, i d'altres, destinats a la millora de competències professionals i transversals. 

Formació ocupacional

La formació ocupacional consisteix en accions formatives dirigides a persones en situació d'atur amb l'objectiu de qualificar-les professionalment i millorar així la seva ocupabilitat. En aquest sentit, no només es treballen les competències professionals, sinó que també s'inclouen altres competències més integrals: actitudinals, socials,...

Quins cursos s'hi poden trobar?

Promoció Econòmica de Vilanova del Camí és un Centre Col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya. Pots trobar tota l’oferta formativa:

https://www.oficinadetreball.gencat.cat/socfuncions/CercadorCursosSimple.do

Formació per l’empresa

Impulsem la formació en diferents formats, dirigida a emprenedors/es i empresaris/àries sobre diferents àmbits: facturació i comptabilitat, màrqueting, comerç exterior, recursos humans, logística, negociació i gestió de conflictes, etc.

Formació per treballadors

Fomentem el reciclatge i la formació continuada que s’orienta, especialment, als treballadors en actiu i autònoms/es. Es porten a terme formacions sobre diferents àmbits i sectors professionals: direcció general, competències transversals, informàtica, manipulació d’aliments, riscos laborals, etc.

Promoció Econòmica

c/ dels Impressors, 12 - Polígon Riera de Castellolí - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 411 - Ext. 5
Adreça electrònica: peconomica@vilanovadelcami.cat
Horari:  

Horari habitual: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

Horari d'estiu: de dilluns a divendres de 8:00 a 14 hores.

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.01.2020 | 10:56