Polígons

Vilanova del Camí disposa de dos polígons industrials: el Polígon Industrial de Pla de Rigat i el Polígon Industrial de la Riera de Castellolí. Aquests dos polígons formen part d'una zona de marcada activitat industrial formada per els polígons d'Igualada, de Santa Margarida de Montbuí, d'Òdena i de la Pobla de Claramunt, dins la conurbació de la Conca d'Òdena i que consta d'un total de 260ha.

El sòl industrial disponible a Vilanova del Camí és de 37 ha. el polígon de Pla de Rigat amb una ocupació actual del 68%, i de 31 ha. el de la Riera de Castellolí amb una ocupació del 14%, ja que és un polígon de recent creació on, a hores d'ara, hi ha instal•lada la Cooperativa ABACUS, una estació depuradora d'aigües residuals i, properament s'enllestirà el Centre de Serveis a les Empreses dels Polígons de la Conca d'Òdena, infraestructura destinada a ser un reclam per a la instal•lació d'indústries i serveis i com a centre de formació, promoure l'accés a les noves tecnologies i tanmateix per motivar la innovació.

Les comunicacions són excel•lents: per una banda hi ha l'eix principal amb la connexió a l'A2 entre Lleida i Barcelona. La nova C -15 que uneix Manresa-Igualada-Vilafranca i Vilanova i la Geltrú i que va a parar, per la banda de Manresa a l'eix transversal. La nova Ronda Sud connecta l'actual C-37 a Santa Margarida de Montbui amb la C-15 a Vilanova del Camí , a l'alçada del polígon Riera de Castellolí, facilitant d'aquesta manera, la connexió entre els polígons de la Conca d'Òdena i, també, el seu accés a l'autovia A2.

Darrera actualització: 17.12.2018 | 15:18
Darrera actualització: 17.12.2018 | 15:18