Com arribar

Accessos i comunicacions

Vilanova del Camí està en una cruïlla de camins al costat de l'Autovia A2, que va de Barcelona a Madrid. També s'hi accedeix per la C-15 que comunicarà Manresa i també per l'eix transversal (C-25) que comunicarà Manresa-Igualada-Vilanova i la Geltrú.
La nova Ronda Sud connecta l'actual C-37 a Santa Margarida de Montbui amb la C-15 a Vilanova del Camí, a l'alçada del polígon Riera de Castellolí, facilitant d'aquesta manera, la connexió entre els polígons de la Conca d'Òdena i, també, el seu accés a l'autovia A2. Al costat mateix, al municipi veí d'Òdena està projectat el futur Eix Transversal Ferroviari que unirà l'Anoia amb el Port i l'Aeroport de Barcelona. La Generalitat de Catalunya ha adjudicat a menys d'1 km l'Aeroport Corporatiu de Catalunya. L'Aeròdrom Òdena-Igualada.

Estació de ferrocarril

L'Estació de ferrocarrils es va construir el 1983 al costat de l'antic edifici, de l'any 1892. L'estació de Vilanova del Camí forma part de la línia Igualada-Barcelona dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L'electrificació de la línia fèrria, el 1999, ha donat pas a una millora del servei, que s'ha traduït en una major rapidesa i freqüències del ferrocarril. També ha significat una millora de la comoditat dels viatgers ja que han entrat en funcionament noves unitats del tren.

Darrera actualització: 07.08.2023 | 09:53
Darrera actualització: 07.08.2023 | 09:53