Centre Cívic del Barri de La Pau

El Centre Cívic del barri La Pau es va inaugurar el 5 de març de 2010. Està situat al carrer Verge del Cap, número 26, molt a prop de la llar d'infants La Baldufa. El solar construït té 878 m2 i forma de rectangle i dóna a dos carrers. La part més ample, a Verge del Cap i l'altra a Maurici Serrahima. A l'edifici s'accedeix pel carrer Verge del Cap, mentre que a l'altra banda queda un solar, amb moltes possibilitats, però que de moment no s'ha urbanitzat.

A la planta baixa, s'han ubicat els accessos, un saló d'actes, sala de exposicions, un despatx i els banys. I a la primera planta hi ha un taller, una aula i una sala de lectura. Les dues plantes estan comunicades mitjançant una escala i un ascensor.

En la projecció de l'edifici s'ha tingut en compte les exigències bàsiques d'estalvi d'energia (HE) garantint la limitació de la demanda energètica, incorporant instal•lacions tèrmiques, disposant de sistemes d'il•luminació eficient i incorporant energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta sanitària.

C/ Verge del Cap, 26 - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 422 - Ext.127
Adreça electrònica: centrecivicbarrilapau@vilanovadelcami.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.02.2021 | 16:24