Ajudes per a l’adquisició de llibres destinats a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya

L’Ens atorgant ha estat l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, organisme dependent del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Gestionat a través del Ministeri de Cultura i Esports, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat pel Finançat per la Unió Europea – NextGenerationUE.

En el marc de compliment dels objectius i fites del PRTR, aquesta subvenció compleix el component 24 del Pla, titulat “Revaloració de la indústria cultural”, recull reformes i inversions orientades a enfortir la cadena de valor de les indústries culturals espanyoles reforçant les seves capacitats i la seva resiliència, promovent tres eixos estratègics: la competitivitat, la dinamització i cohesió del territori, i la digitalització i sostenibilitat dels grans serveis culturals.

Ajuda per a l'adquisició de llibres destinats a les biblioteques públiques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya i que també consten al Directorio de Bibliotecas Españolas, que ha elaborat el Ministeri de Cultura i Esport en cooperació amb les comunitats autònomes.

La normativa aplicada és:

Informació de la concessió:

 

Darrera actualització: 25.10.2023 | 09:00