Fons Next Generation UE

El Fons Next Generation UE, és un instrument temporal de finançament que l’organisme de la Unió Europea va crear per fer front als reptes que van esdevenir de la pandèmia de COVID-19, aquesta reconstrucció que planteja l’organisme Europeu parteix de crear una nova generació dirigida a una transformació econòmica i social de la ciutadania. El finançament que la Unió Europea injecta als països membre es plantegen en clau sostenible, de transformació digital, segura, saludable i igualitària.

La Unió Europea va decidir finançar els Pla Next Generation UE a partir del mecanisme de finançament MRR creat per construir fonaments socials i econòmics en les properes generacions, en l’àmbit de la digitalització, sostenibilitat i reindustrialització. I, per altra banda, el mecanisme REACT-UE que es va crear com una iniciativa per promoure la cohesió econòmica, social i territorial de la Unió Europea.

D’altra banda, l’Estat Espanyol va reunir el Consell de Ministres el 27 d’abril de 2021, per aprovar el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), per tal de definir l’estratègia a seguir del 2021-2025 per tal de canalitzar els Fons Europeus i complir amb els objectius i fites que recull el Fons Next Generation UE, i d’aquesta manera assegurar que arriben a tots els nivells socials.

Per poder assegurar que els Fons Europeus, tinguin impacte al nostre municipi, l’Ajuntament de Vilanova del Camí treballa activament per detectar les oportunitats que presenta el PRTR i executar projectes de transformació i millora per a Vilanova del Camí.


SUBVENCIONS REBUDES DELS FONS NEXT GENERATION UE:

Darrera actualització: 17.10.2023 | 12:39
Darrera actualització: 17.10.2023 | 12:39