Informació sobre la sol·licitud de beques

L’Espai Jove Can Muscons oferirà suport durant el mes de setembre i octubre a la tramitació de beques

Tots els dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h, l’Espai Jove Can Muscons oferirà un espai amb ordinadors per acompanyar als joves i les famílies que ho necessitin a tramitar les diferents beques. Podeu contactar per whatsapp amb el servei a través del 679 964 683, per telèfon al 93 805 44 22 ext. 128 o per correu electrònic a espaijove@vilanovadelcami.cat.

Aquelles famílies que, per horari no els vagi bé, se’ls donarà hora en una altra franja. L’horari d’obertura de l’equipament juvenil és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h.

Obert el període de sol·licitud dels ajuts econòmics per a estudiants que cursin estudis postobligatoris de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

Ja és oberta la convocatòria d’ajuts que l’Ajuntament de Vilanova del Camí ofereix als estudiants que cursin estudis postobligatoris que no s’ofereixen a Vilanova del Camí. La quantia d’aquests ajuts poden arribar a un màxim de 600 en funció de diferents criteris com la renda, la distància entre el lloc de residència habitual i el centre d’estudis, l’expedient acadèmic, entre d’altres.

La sol·licitud es podrà dur a terme al registre general de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, durant 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació al BOPB.

Podeu accedir des d'aquí al tràmit, amb la informació i la documentació necessària per fer la sol·licitud

 

Beca Equitat de la Generalitat de Catalunya

Aquest ajut consisteix en l’aplicació d’un percentatge de reducció en el preu de la matrícula, que pot ser fins a un màxim del 80%, segons el tram de renda assignat i els estudis que es cursin.

La beca Equitat la poden sol·licitar totes aquelles persones que cursin estudis universitaris oficials de grau o d’aquells màsters que habiliten per a l’exercici d’una professió regulada, en alguna de les universitats públiques de Catalunya, a la UOC o en algun dels centres adscrits.

La sol·licitud es pot fer dins el 31 d’octubre a les 14:00 h de forma telemàtica des de l’apartat tràmits del web de la Generalitat de Catalunya i caldrà identificar-se amb un certificat digital, com pot ser, l’idCAT mòbil.

Beca General d'estudis postobligatoris del Ministeri d'Educació 2022

Enguany el Ministeri d’Educació i Formació Professionals del Govern d’Espanya, va avançar la sol·licitud de la beca general entre els mesos de març i maig.

Eren molts els estudiants que encara no sabien quins estudis cursarien i el nou model de sol·licitud ja va preveure un mecanisme per modificar dades d’aquesta en un segon termini.


Aquest termini de modificació de dades s’obrirà també el pròxim dijous (15 de setembre) i s’allargarà fins al 3 d’octubre d’enguany. Concretament, la informació que es podrà modificar correspon a les dades acadèmiques, les dades de residència o el compte bancari.

Can Muscons

Camí del Cementiri municipal - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2022 | 16:03