Portes obertes als centres educatius de Vilanova del Camí

Els centres d’educació de Vilanova del Camí ja tenen programades les Portes Obertes per a començar a preparar la preinscripció escolar del pròxim curs.

El primer pas és donar a conèixer a les famílies l’oferta educativa, el funcionament de cada centre i els projectes que duen a terme.

  • A l’Escola Pompeu Fabra la jornada està prevista el 28 de febrer i en horari escolar. Serà també una passejada per l’escola i una xerrada informativa, però l’han organitzat en dos torns, de matí i de tarda. La primera visita serà a les 9:15 h i la segona a les 15:15 h.
  • A l’Escola Marta Mata seran el dia 1 de març. També es faran dos torns (matí i tarda) i en horari escolar: a les 9:30 h i a les 15:30 h.  
  • I a l’Escola Joan Maragall la jornada està programada pel dia 3 de març. La visita guiada al matí es farà a les 11:30 h, i la de la tarda, a les 15:15 h. A més, a les 16:45 h es farà una reunió informativa per a les famílies de nova matrícula.
  • A secundària, l’Institut Pla de les Moreres farà la jornada dels primers, el 28 de febrer, amb una xerrada informativa i una passejada per a les famílies de nova matrícula. Ho han programat en doble torn: de les 18:00 a les 19:30 h i de les 18:30 a les 20:00 h.
  • I les llars d’infants municipals El Molinet i La Baldufa, faran la jornada entrada la primavera, el dia 15 d’abril. En ambdós centres la visita està programada al llarg de dues hores, entre les 11:00 i les 13:00 h en què les famílies podran triar l’hora que els convingui per accedir als centres.

Des de les escoles de primària i l’institut recomanen reservar hora per fer la visita, o bé per telèfon o bé per correu electrònic.

Darrera actualització: 20.02.2023 | 19:51