Pintem el Nadal

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS “PINTEM EL NADAL 2023”

L’Ajuntament de Vilanova del Camí us convida a participar del concurs de dibuix “PINTEM EL NADAL 2023” amb l’objectiu de trobar la imatge que il·lustri les postals de Nadal amb les que l’ajuntament vilanoví felicita les festes de Nadal.

1) QUI HI POT PARTICIPAR

Podran participar tots els nens i nenes de Vilanova del Camí que tinguin entre 6 i 12 anys, és a dir, escolars de primària.

2) COM HA DE SER EL DIBUIX

El dibuix haurà d’estar inspirat en el lema “Pintem el Nadal”
Cada concursant podrà presentar un únic dibuix, fet per ell mateix, amb tècnica lliure sense utilitzar purpurina ni tintes metàl·liques.
S’haurà de presentar en una cartolina o foli blanc DIN-A 4 en sentit vertical.
Els dibuixos no poden anar signats ni pot aparèixer el nom dels concursants enlloc.

3) PRESENTACIÓ I TERMINI DE LLIURAMENT

El dibuix es lliurarà dins un sobre tancat i al seu exterior s’hi haurà d’escriure:
“CONCURS DE DIBUIX: PINTEM EL NADAL 2023” i també s’hi escriurà el nom de l’autor/a.
Dintre del sobre s’inclourà:
- El dibuix
- Un paper amb les dades personals de l’autor: nom i cognoms, edat, telèfon de contacte i correu electrònic.
- Autorització del pare, mare o tutor legal per a participar en el concurs i l’acceptació de les bases.

Els treballs es podran presentar fins al 30 de novembre, a les 14:00 h, a l’Ajuntament, a la plaça Castell, 1 o bé a l’OAC del Casal de la Gent Gran.

 

4) PREMIS

Es lliurarà un únic premi a la persona guanyadora que consistirà en la publicació del seu dibuix a la postal de Nadal 2023 amb la que l’Ajuntament felicita la ciutadania.
Així mateix, l’Ajuntament li farà un obsequi (a concretar) difondre la felicitació.

5) ELECCIÓ DELS GUANYADORS

L’elecció del dibuix guanyador es realitzarà per part d’un jurat format per diferents tècnics municipals i personal extern entès en la matèria.

6) NOTIFICACIÓ DELS GUANYADORS

El dibuix guanyador es donarà a conèixer el 5 de desembre a través dels mitjans locals: Ràdio Nova i www.vilanovainformacio.cat i les seves xarxes socials.
També es notificarà al guanyador/a al telèfon i al correu electrònic que ens hagi facilitat i que serà utilitzat únicament a aquest efecte segons estipula la normativa vigent de Protecció de Dades.

7) EXPOSICIÓ DELS DIBUIXOS

L’Ajuntament de Vilanova del Camí es reserva els drets d’exposar els dibuixos participants en el concurs Pintem el Nadal, a la sala municipal que cregui convenient amb l’objectiu de mostrar a la població la creativitat i la imaginació dels participants.
Així mateix, es reserva el dret de poder-los publicar o utilitzar en qualsevol de les publicacions locals.

8) DEVOLUCIÓ DELS DIBUIXOS

Els participants que vulguin recuperar el seu dibuix, el podran recollir a Ràdio Nova, a partir del 16 de gener, prèvia trucada telefònica al 93 804 42 02.

9) ACCEPTACIÓ DE LES BASES

Els participants accepten incondicionalment i íntegrament les seves bases, així com el criteri del jurat per a la resolució de qualsevol qüestió derivada de la interpretació i execució de les presents bases.
L’ajuntament vilanoví queda facultat per a introduir alguna modificació en el dibuix premiat, si existís alguna dificultat tècnica per a la seva impressió o per a introduir qualsevol text o logotips que no figuri inicialment en aquestes bases.

10) CESSIÓ DELS DRETS D’AUTOR I PROTECCIÓ DE DADES

La participació en el concurs suposa la cessió per part dels participants i guanyadors a favor de l’Ajuntament de Vilanova del Camí dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre les obres que podran aparèixer en els diversos canals de comunicació, sempre citant la procedència i l’autor/a.
La participació en aquest concurs suposa, així mateix, el consentiment dels participants per a què el seu nom i imatge puguin ser emprats en els mitjans que l’Ajuntament consideri oportú per a difondre la felicitació.

Quin cost té:

Activitat lliure i gratuïta

Darrera actualització: 16.11.2023 | 11:37