PIMEC - Bústia de denúncies al servei de pimes i autònoms davant les pràctiques abusives

Dijous, 2 d’abril de 2020

PIMEC ha posat en marxa una bústia de denúncies al servei de pimes i autònoms després de detectar alguns casos de pràctiques abusives per part d’empreses o entitats que es troben en situació de poder davant la crisi del Covid-19. La patronal demana que aquelles empreses o entitats que es troben en situacions dominants siguin especialment responsables i adverteix que denunciarà totes les males praxis que percebi i constati davant l’autoritat competent.

Totes les denúncies que arribin a la bústia habilitada per la patronal seran analitzades per un equip de professionals de PIMEC, que estudiarà cada cas, per tal de donar resposta a cada una de les problemàtiques plantejades. La informació es tractarà de manera agregada i mantenint l’anonimat dels denunciants i la confidencialitat dels casos, a no ser que la persona autoritzi que la denúncia sigui pública.

El formulari de denúncia, també recull un apartat concret relacionat amb els problemes que s’estan trobant les empreses a l’hora d’accedir a les línies de finançament aprovades per fer front a la crisi del coronavirus.


Accediu des d’aquí al formulari de la bústia de denúncies


Darrera actualització: 2.04.2020 | 19:45