Activitats trimestrals Espai d'Infància el Cireret

L’Espai d’Infància El Cireret és un equipament municipal on trobareu diferents serveis ludicosocials adreçats a la infància de 0 a 12 anys i a les seves famílies. Alguns d’aquests serveis, com les activitats trimestrals, estan oberts a tota la població; però d’altres, ja de caire específic, s’adrecen a famílies concretes amb necessitats especials.

L’Espai d’Infància El Cireret té per objectiu oferir activitats estimulants i adequades per al desenvolupament i aprenentatge.

La importància dels espais d'infància rau en el fet que ofereixen als nens i nenes l'oportunitat de créixer, explorar i aprendre de manera lliure i estructurada al mateix temps. Els espais d’El Cireret estan dissenyats tenint en compte les necessitats i els interessos dels nens i nenes en termes de seguretat, estimulació cognitiva, activitats socials i desenvolupament físic.

Així mateix, l’Espai d’Infància El Cireret també esdevé un espai d'interacció social tant per als nens com per als adults, permetent la creació de comunitats i xarxes de suport per als pares, mares i les famílies.

TRIMESTRE ABRIL, MAIG, JUNY

El Servei d’Infància El Cireret proposa per al trimestre d’abril, maig i juny, un seguit d’activitats que varien en funció del dia de la setmana.

Us podeu inscriure en les següents activitats clicant sobre la que us interessi:

Les places són limitades a 10 inscripcions per sessió. Es generarà una llista d'espera de 5 places per activitat com a màxim.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 10:48
Darrera actualització: 15.04.2024 | 10:48