Sol·licitud de subvencions esportives

L’Ajuntament de Vilanova del Camí enceta una nova convocatòria de subvencions esportives corresponent a l’exercici 2023.

Les entitats esportives municipals i les AFA dels centres educatius podran presentar a Registre les seves sol·licituds per als projectes que duguin a terme de foment de l’esport en els seus diferents vessants (federat sènior, federat de base, esport escolar …) a través del formulari 1 adjunt a la convocatòria.  Aquelles que tinguin previst organitzar activitats puntuals de rellevància poden presentar també el formulari 2.

L’Ajuntament hi destinarà un pressupost total de 28.200 €, un 88% dels quals van destinats als projectes de clubs i un 12% a projectes d’esportistes.

Termini sol·licitud:

El termini de presentació (al registre municipal d’Esports o bé a través dels canals telemàtics establerts) finalitza el dia 29 de març a les 14 h.

Qui pot sol·licitar-ho:

Les entitats Esportives un cop més podran presentar sol·licitud per al programa 1, que inclou l’activitat esportiva de tota la temporada. A més a més, si organitzen actes esportius puntuals de rellevància que requereixin d’ajut, podran presentar de forma addicional el programa 2. En qualsevol cas cal omplir degudament tot el formulari de sol·licitud, que inclou les dades de memòria i descripció de l’activitat, participació i pressupost de despeses i d’ingressos.

Els esportistes individuals que tinguin projectes de rellevància també poden presentar-se tot omplint el model sol·licitud del programa individual.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Registre del Servei d’Esports Municipal, abans del pròxim dia 21 de març a les 14 h.

Esports

Plaça dels Horts, 1 - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 411 Ex1
Adreça electrònica: esports@vilanovadelcami.cat
Horari:  
Horari habitual: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

Horari d'estiu: de dilluns a divendres de 8:00 a 14 hores.

Darrera actualització: 04.08.2023 | 08:15