UMIC - Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor

Divendres, 9 de setembre de 2022 de 10.30 h a 13.00 h

El vehicle del personal tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona farà parada a la plaça del Mercat de 10:30 h a 13:00 h per atendre les consultes de la població. El servei és gratuït i no cal demanar cita

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que, com Vilanova del Camí, no disposen de serveis municipals de Consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d'aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb les clàusules abusives en contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Les UMIC formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona. La seva prestació està destinada als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de Consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

Adreça:

Pl. del Mercat

Darrera actualització: 06.09.2022 | 15:56