Curs Gratuït - Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 9:00

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha obert inscripcions per al proper curs que es realitzarà al Centre d’Innovació Anoia: El Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals.

El Centre d’Innovació Anoia acollirà una nova edició d’aquest Certificat de Professionalitat de Formació Ocupacional adreçat a persones desocupades que tenen com a objectiu treballar en l’àmbit administratiu i de recepció.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat a l'Ajuntament de Vilanova del Camí aquesta Formació Ocupacional de nivell 1. Les accions de formació s’adrecen prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur demandants d’ocupació (DONO), sens perjudici de la participació de persones treballadores ocupades, que busquen feina i/o tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació.

Aquest Certificat de Professionalitat proporciona als alumnes una especialització dins de la branca administrativa per tal de millorar les seves oportunitats d’inserció en aquest sector. Les possibles ocupacions que podrien realitzar, entre d’altres, serien d’operadors/es de central telefònica, recepcionistes - telefonistes en oficines, empleats de finestreta de correus, classificadors - repartidors/es de correspondència, ordenances, taquillers i/o auxiliars d’oficina, d’arxiu i/o d’informació.

El curs té una totalitat de 470 hores i s’impartirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h al Centre d’Innovació Anoia. Aquesta acció formativa és totalment gratuïta per l’alumnat, ja que la subvenció cobreix el 100% de les despeses. Els alumnes que superin el curs obtindran un Certificat de Professionalitat Oficial amb validesa a tot el territori espanyol.

En aquest moment ja s’ha obert el període d’inscripcions. Per a més informació o inscripcions es pot trucar al  93 805 44 11 ext. 5  o un correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat. També es poden fer les inscripcions a través de la web: https://vilanovaenlínia.cat.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya – SOC amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Quin cost té:

Formació gratuïta

Centre d’Innovació Anoia

c/ dels Impressors, 12 - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 411- Ext. 5
Fax: 938 063 797
Adreça electrònica: peconomica@vilanovadelcami.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 4.01.2024 | 10:34