esTIC+aprop

L’Ajuntament de Vilanova del Camí vol tirar endavant el projecte esTIC+aprop, de la mà del Consell Comarcal de l’Anoia. La iniciativa s’adreça, principalment, a les persones majors de 65 anys del municipi, amb la intenció d’aprendre a utilitzar el mòbil o la tauleta i tots els seus usos.

Formulari d'inscripció a l'esTIC+aprop


Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina, o accedint des d'aquest enllaç.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. Podeu llegir l'Avís Legal que figura al peu d'aquesta pàgina o accedint des d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 25.11.2020 | 11:06
Darrera actualització: 25.11.2020 | 11:06