Promoció Econòmica elabora un llistat de comerços que reparteixen a domicili

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 14:00

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha elaborant un llistat de comerços que ofereixen als seus clients l’oportunitat de portar la compra a casa.

Podeu consultar el llistat actualizat en el pdf adjunt ➡

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha encetat aquest dissabte una nova mesura per promocionar els comerços locals que ofereixen els seus productes a la ciutadania a través del servei a domicili. Molts d’aquests comerços no poden obrir persiana, així que han hagut de reinventar-se per poder tenir ingressos després de sis setmanes de confinament.

El primer llistat ofereix informació d’una vintena d’establiments locals que ofereixen aquest servei porta a porta. Comerços de proximitat que inclouen des de perfumeria, a llaminadures, passant per serveis d’urgència de llum, aigua i gas o fins i tot assessoria jurídica. 

Podeu consultar el llistat a la pàgina web municipal o a les xarxes socials que s’anirà actualitzant en la mesura que els comerços locals facin arribar la informació a l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Vilanova del Camí.

El podeu consultar a la banda dreta ➡

Si esteu oferint aquest servei a domicili i no sortiu al llistat podeu comunicar-ho a peconomica@vilanovadelcami.cat

Darrera actualització: 27.04.2020 | 18:25