“BARRIS ANTICS. Compra i descobreix Catalunya”

Un any més, l’Ajuntament de Vilanova del Camí organitza la campanya “Barris Antics. Compra i Descobreix Catalunya” conjuntament amb 31 municipis més de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. Els objectius principals són la dinamització  del comerç de proximitat als municipis, la promoció dels territoris organitzadors i premiar als compradors.

La campanya consisteix a fer que totes les persones que comprin durant el mes de juny  als establiments adherits optaran al sorteig d’uns premis que consisteixen en productes o serveis cedits per cadascun dels municipis. A més del sorteig d’aquests premis, es sortejarà un lot format per tots els productes, serveis o descomptes que han aportat els establiments.

En què consisteix la campanya BARRIS ANTICS, compra i descobreix Catalunya?

Durant tot el mes de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 32 municipis organitzadors, podran guanyar premis i experiències per a dues persones, cedides pels 32 ajuntaments organitzadors.

Es sortejaran 32 premis i experiències a cadascun dels 32 municipis (32 per clients + 1 comerciant) i els guanyadors visitaran els 32 municipis organitzadors per gaudir-les.

En què consisteixen les experiències que es poden guanyar?

Els guanyadors dels 32 municipis organitzadors i un acompanyant coneixeran de primera mà la riquesa del nostre territori: experiències gastronòmiques, nits d’hotels, visites guiades, espectacles i productes locals, xecs regal, participar en festes tradicionals, etc.

Premi per als comerciants

Per premiar la participació i la col·laboració de tots els establiments adherits, un comerç de cada municipi organitzador, també opta a guanyar d’un premi o experiència.

El sorteig dels premis es realitzarà el dia 7 de juliol i el dia 9 de juliol es farà l’acte d’entrega dels premis al Mercat Municipal Sant Hilari.

Més informació a:

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí 

Centre d’Innovació Anoia
c/ Dels Impressors, 12
93 805 44 11 – Ext.5
peconomica@vilanovadelcami.ca

 

Darrera actualització: 27.05.2021 | 10:12