Sant Jordi serà el protagonista d’aquesta setmana dels contes de la Biblioteca de Vilanova del Camí

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 16:00

Donat que el pròxim dijous és Sant Jordi, la Biblioteca de Vilanova del Camí i la regidoria de Cultura han preparat un contacontes diferent. D’entrada les dues sessions tindran lloc el mateix dijous, Diada de Sant Jordi, i no pas el dimecres i divendres com s’havia fet fins ara.

La primera sessió serà a les 12:00 h i anirà  a càrrec de l’Aida que explicarà el conte Sant Jordi! Sant Jordi! de l’Editorial Galera. La llegenda de Sant Jordi en una adaptació adequada als nens i nenes d'avui.

I a latrada, a les 17:00 h, Tamara, explicarà a la quitxalla el conte de "La diada de Sant Jordi" dedicada als més petits de la casa. Un llibre de Carles Sala i Roser Calafell que explica l’aventura del Pep, que busca el seu autor preferit, perquè li signi el llibre... el trobarà entre tanta gentada?

Recordeu que podeu seguir les sessions de contacontes al Facebook de la Biblioteca de Vilanova del Camí.

Mickey Mouse visitarà Vilanova del Camí aquest divendres

Des de la regidoria de Cultura i l’empresa Diverevent també s’ha gestionat la visita del popular personatge de Disney, Mickey Mouse, que vindrà a Vilanova del Camí per saludar i ballar amb la quitxalla. Dj Javi Mancebo, serà l’encarregat d’amenitzar aquesta peculiar visita que té l’objectiu d’entretenir i treure un somriure als més petits.

Mickey Mouse i Dj Javi Mancebo, passejaran aquest divendres 24 d’abril pels carrers de Vilanova. D’11:00 a 13:00 h passaran pels carrers dels barris de Santa Llúcia, Eixample, Casc antic, Sant Hilari i Camp del Rei.

I a la tarda, de 17:00 a 19:00 h ballaran pels carrers dels barris de Sant Nicolau, Bonavista, La Pau i La Lluna.

Destacar que l'empresa que es fa càrrec de l'activitat té tots els permisos del PROCICAT en regla i recordar que els infants podran saludar i ballar des de les finestres i/o balcons perquè queda totalment prohibit sortir al carrer.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 20:04