La regidoria de Cultura i la Biblioteca organitzen sessions de contacontes en línia per entretenir els infants durant el confinament

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 12:00

Des de la Regidoria de Cultura conjuntament amb la Biblioteca municipal s’ha organitzat un contacontes infantil per entretenir a la quitxalla durant el confinament que estem vivint en aquesta situació d’excepcionalitat.

La iniciativa, explica la regidora de Cultura Carlota Silva, va sorgir amb la voluntat d’oferir a les famílies amb infants a casa l’oportunitat de gaudir de la biblioteca i dels contes d’una manera diferent. Aprofitant els recursos de la Biblioteca, des de la regidoria de Cultura s’han previst dues sessions de contacontes a la setmana, els dimecres i divendres a les 17:00 h. Per gaudir d’aquest espai, només cal que us connecteu al Facebook de la Biblioteca, des del qual es farà un directe adreçat al públic infantil i familiar.

Les encarregades de dinamitzar aquestes sessions seran les tècniques de la Biblioteca municipal, Tamara i Aida, que faran de narradores. 

El projecte es posarà en marxa aquest dimecres 8 d’abril amb el conte “Animals de companyia” d’Ana Galán i divendres continuarà amb “La mona de Pasqua” d’Anna Canyelles i Roser Calafell.

La regidora de Cultura, Carlota Silva, també ha recordat a la població que si disposen del carnet de la biblioteca poden optar al servei de préstec en línia. Cal descarregar-se l’aplicació e-biblio i registrar-se: El nom de l’usuari és el número de carnet i la contrassenya, la data de naixement.

El sistema permet el préstec de diferent material literari i audiovisual.

Darrera actualització: 07.04.2020 | 19:25