Subvencions per la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa de la població de Vilanova del Camí

L’objecte d’aquestes bases és la regulació de la concessió de subvencions a aquelles persones que s’inscriguin, acreditin una assistència mínima del 80% i/o obtinguin el diploma acreditatiu oficial del curs d’anglès Nivell C1 en les acadèmies d’anglès capacitades per oferir aquest nivell del municipi de Vilanova del Camí.

La quantia de la subvenció serà del 75% del cost del curs amb un màxim de 395 € si estan aturats i del 50% del cost del curs amb un màxim de 265 € si es troben en actiu.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Ajuntament de Vilanova del Camí fins al 15 de novembre de 2021

Quan es dona resposta?

En cas de resultar beneficiari i haver justificat la subvenció correctament, el pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària.
Es tramitarà el pagament íntegre de la subvenció un cop l’Ajuntament atorgui la subvenció i s’abonarà en el termini de 2 mesos des de la justificació de l’ajut.

Qui pot sol·licitar-ho?

Podran ser beneficiaris d’aquesta subvenció, aquelles persones físiques, majors de 16 anys, empadronades a Vilanova del Camí que es matriculin i superin o acreditin l’assistència del 80% al curs d’anglès de Nivell C1 a qualsevol acadèmia d’anglès acreditada per oferir aquest nivell del municipi de Vilanova del Camí.
No es podran beneficiar de la subvenció les persones que ja tinguin aquesta mateixa subvenció atorgada anteriorment.

Cal aportar:

 • Documentació a presentar:

  a) Model normalitzat de sol·licitud (que trobeu en aquest enllaç amb format editable) i amb la següent informació:
  - Identificació del sol·licitant: nom, adreça, telèfon i adreça electrònica.
  b) Còpia autentificada del NIF.
  c) Còpia de la matrícula del curs.
  d) En cas d’estar en situació d’atur còpia de la documentació acreditativa d’estar
  inscrit/a al Servei d’Ocupació de Catalunya.
  e) Certificat de trobar-se al corrent del pagament de les obligacions i amb l’Ajuntament
  de Vilanova del Camí.
  5. Procediment de concessió


El tràmit pas a pas

 1. Descarregueu i ompliu el document adjunt de sol·licitud, que es troba a la banda dreta d'aquest formulari, i que és editable en el mateix ordinador.
 2. Cliqueu sobre l'accés a Tramitar la Instància genèrica, i seleccioneu clicant Instància genèrica. Ompliu les dades requerides al formulari de tramitació i adjunteu l'arxiu en format pdf o imatge la documentació requerida (Instància de sol·licitud). Finalment, premeu "Enviar".

IMPORTANT: Si no teniu un certificat digital, us podeu donar d'alta a l'IdCAT mòbil en el mateix moment de fer el tràmit telemàtic. Necessitareu el DNI i la targeta sanitària individual (TSI). Podeu sol·licitar-lo en el següent enllaç: Sol.licitar un IdCat mòbil
(Si voleu conèixer com donar-se d'alta a idCAT Mòbil cliqueu aquí)

Canals de tramitació:

Darrera actualització: 16.07.2021 | 08:23