Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

El Centre Obert i Ludoteca El Cireret es va posar en marxa el 1992, després de la remodelació de l'edifici que antigament havien ocupat les escoles públiques. Des d'aleshores el centre funciona a ple rendiment.

En conveni amb Creu Roja Anoia, la ludoteca acull d'octubre a juny un centenar d'infants, d'edats compreses entre els 3 i els 11 anys. Els nens i nenes es divideixen en tres torns diferents, cadascun d'aquests amb una trentena d'alumnes, que gaudeixen d'aquest servei dues vegades a la setmana.

Les instal·lacions de la ludoteca també són aprofitades per les escoles del municipi per fer-hi algunes activitats dues vegades a la setmana.

El Centre Obert ofereix activitats a una vintena de nens i nenes. Els especialistes del Centre organitzen diverses activitats formatives que contribueixen a la socialització i integració dels infants.

Espai de Joc 2022-2023

L’espai de joc és un dels projectes que s’integra al Centre “El Cireret” des de fa més de vint anys. L’espai es condiciona de manera que els infants a través de l’experimentació i l’observació aprenen per mitjà de les seves pròpies vivències. Compta amb un espai interior i un altre exterior.

A l’interior amb jocs i joguines distribuïts en racons els infants poden satisfer totes les necessitats de joc, i gaudir-ne profundament.

A l’exterior la naturalesa i els seus elements hi són presents enriquint i diversificant les possibilitats de joc.

Tot plegat resulta un entorn pensat per a l’educació en el joc i en el temps de lleure.

Aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a  12 anys (de P3 a 6è) durant el curs escolar, del 3 d’octubre de 2022 a l’1 de juny de 2023.

Inscripcions: del 19 de setembre de 2022 fins a esgotar places al web: www.vilanovaenlinia.cat. Places limitades.

El servei s’ofereix de dilluns a dijous de les  16:45 a les 18:45 h.

PREU: quota anual

  • 1 dia/setmana 50 €,
  • 2 dies/setmana 70 €,
  • 3 dies/setmana 105 €.
  • 4 dies/setmana 140 €.

Documentació necessària:

La trobareu a www.vilanovaenlinia.cat

Caldrà lliurar la documentació signada en un termini màxim de 7 dies per via electrònica a ludoteca@vilanovadelcami.cat o excepcionalment en un sobre tancat al centre “El Cireret “de les 09:00 h a les 13:00 h.

No es pot començar l’activitat d’Espai de Joc sense les autoritzacions signades i entregades juntament amb tota la documentació:

  • La butlleta d'inscripció i autoritzacions signades.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària de l’Infant.
  • La fotocòpia del llibre de vacunacions actualitzat o document de no vacunació signada.
  • Protecció de dades.

NOTES IMPORTANTS!!!

  • Les places són limitades.
  • Baixes i devolucions: un cop començada l’activitat no es fan devolucions llevat que sigui un cas d’especial justificació. Si és el cas, poseu-vos en contacte amb El Cireret.

 

Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

Alfons XIII, s/n - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 422 - Ext. 125
Adreça electrònica: ludoteca@vilanovadelcami.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, al matí de 9 a 2/4 de 2 i a la tarda de 2/4 de 5 a 2/4 de 8.

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.09.2022 | 10:00