Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

El Centre Obert i Ludoteca El Cireret es va posar en marxa el 1992, després de la remodelació de l'edifici que antigament havien ocupat les escoles públiques. Des d'aleshores el centre funciona a ple rendiment.

En conveni amb Creu Roja Anoia, la ludoteca acull d'octubre a juny un centenar d'infants, d'edats compreses entre els 3 i els 11 anys. Els nens i nenes es divideixen en tres torns diferents, cadascun d'aquests amb una trentena d'alumnes, que gaudeixen d'aquest servei dues vegades a la setmana.

Les instal·lacions de la ludoteca també son aprofitades per les escoles del municipi per fer-hi algunes activitats dues vegades a la setmana La posada en funcionament d'aquest equipament ha permès també ampliar les activitats adreçades als infants del municipi, com el Casal d'Estiu, en què cada any participen més de 200 nens i nenes.

El Centre Obert ofereix activitats a una vintena de nens i nenes. Els especialistes del Centre organitzen diverses activitats formatives que contribueixen a la socialització i integració dels infants.

ESPAI DE JOC

En aquest espai hi trobem una sala preparada per jugar on els infants gaudeixen del joc lliure, un pati amb estructures i lloc per córrer, també s'hi fan tallers i jocs dirigits puntualment.

Cada dimecres al matí les escoles de Vilanova del Camí visiten l'espai de joc i gaudeixen d'aquest durant tot el matí., vénen els cursos d'educació Infantil.

Durant les vacances de Nadal es fan els tallers en família on els infants juntament amb les seves famílies gaudeixen de l'espai.

Horari d'atenció directe:
Dilluns a divendres: 17:00 a les 19:00 hores.

CENTRE OBERT

És un espai municipal adreçat a nens i nenes, d'edats compreses entre els 6 i 12 anys en situació de risc d'exclusió Social, i a les seves famílies

És un recurs integrador que ofereix una intervenció socioeducativa i preventiva que té present els seus interessos, amb una visió realista de les seves mancances i les seves potencialitats per superar les situacions adverses amb les que es poden trobar de manera puntual o bé permanent.

Horari d'atenció:
Dilluns a divendres: 17:00 a les 19:00 hores.

L'Espai Xic és un espai de trobada educatiu adreçat als infants de 0 a 3 anys i a les seves mares i pares

ESPAI XIC

És un servei d'atenció a les famílies amb infants de 0-3 anys que ofereixen suport a la criança i educació dels més menuts, esta centrat en els infants i orientat a les famílies, ja que aquests han de venir acompanyat d'un adult amb un lligam relacional.

La finalitat de l'Espai Xic es incidir en la millora de la qualitat de vida dels infants, promoure els seus drets i vetllar per les seves necessitats per mitjà d'uns espais de trobada entre les famílies i els infants mitjançant la intervenció de professionals experts.

A l'Espai Xic també s'hi celebren les festes tradicionals tot fent tallers relacionats.

Horari d'atenció:
Dimarts i dijous: 10:00 a les 11:30 i de les 15:00 a les 16:30 hores.

Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

Alfons XIII, s/n - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 422 - Ext. 125
Adreça electrònica: ludoteca@vilanovadelcami.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, al matí de 9 a 2/4 de 2 i a la tarda de 2/4 de 5 a 2/4 de 8.

Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 18.02.2020 | 11:21