Sol·licitud de subvencions a entitats esportives

Amb una dotació pressupostària que arriba als 27.000 €, aquesta temporada es pretén mantenir un suport ferm a l’esport que es promociona a través de les entitats esportives i incorporar una línia d’ajuts per actuacions d’interès, d’esportistes individuals i esport emergent.

La convocatòria d’enguany destinarà un pressupost màxim de 27.000 €,  22.000 € dels quals van adreçats als projectes d’entitats i els 5.000 € restants a projectes esport individual o d’esports emergents.

Termini sol·licitud:

Les actuacions es poden presentar a Registre a través dels canals telemàtics autoritzats  o bé al Registre del Servei d’Esports Municipal, abans el pròxim dia 17 de maig.

Qui pot sol·licitar-ho:

Les entitats esportives podran acollir-se novament a aquest recurs, que anualment treu l’Ajuntament de Vilanova del Camí, a través del Servei d’Esports. També són susceptibles de subvenció els projectes esportius de temporada i també les activitats puntuals d’envergadura que presentin les entitats esportives per a la promoció de l’esport. També ho són els projectes especials d’esportistes individuals o activitats d’esport emergent.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Registre del Servei d’Esports Municipal, abans el pròxim dia 17 de maig.

Esports

Plaça dels Horts, 1 - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon:938 054 411 Ex1
Adreça electrònica: esports@vilanovadelcami.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 20:23