PR – C119 Cinturó de la Conca d'Òdena

Aquest sender de petit recorregut va néixer a partir de la proposta de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí , té una longitud de 68'35km, amb un desnivell acumulat, tant de pujada com de baixada de 2150m, i un temps de 18h' 24m.

Est tracta d'un recorregut circular per totes les muntanyes que es veuen des de la capital de l'Anoia. Uneix 9 municipis de la comarca de l'Anoia a partir de la seva divisió en 7 trams realitzats en jornades diàries. La principal característica d'aquest itinerari, és que els punts de sortida i d'arribada d'aquests 7 trams es comuniquen amb les principals vies d'accés de la xarxa viària, perfectament accessibles amb un turisme. Aquest itinerari vincula els diferents elements que formen part del medi natural i el patrimoni dels municipis que formen part del recorregut d'aquest sender.

La informació referent a aquest sender es pot consultar a traves de la web del Consell Comarcal de l'Anoia o clicant directament al link www.anoiaproject.cat , i també a partir de fulletons turístics que es poden trobar en els diferents punts de promoció turística de la comarca de l'Anoia.

En aquests fulletons estan marcats els nou plafons de l'Anoia Panoràmica corresponent als 9 municipis que formen part d'aquest sender.

Dels itineraris representats el que afecta pròpiament a Vilanova del Camí és l'itinerari que va de la Pobla de Claramunt al Santuari de Collbàs, que es correspon amb el número de tram 1. Aquest itinerari discorre pels elements que formen part del medi natural de Vilanova del Camí .

Els elements del patrimoni natural que es vincula en aquest recorregut són:

  • Castell de Claramunt
  • Turó de la Guàrdia
  • Dipòsit de Can Titó
  • Plafó de l'Anoia Panoràmica del Santuari de Collbà
Darrera actualització: 17.12.2018 | 11:53

Imatges