Dia Universal dels Drets dels Infants

El dia 20 de novembre se celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents per commemorar l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides que va tenir lloc el 20 de novembre de l’any 1989.

Vilanova del Camí encetarà la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents 2021, el divendres 19 de novembre. La primera acció per commemorar aquesta data serà un esmorzar a les llars, escoles i instituts. També s’ha previst l’elaboració d’un mural als centres educatius i a la plaça Major la lectura d’un manifest.

L’endemà dissabte 20 de novembre, la matinal convidarà als infants a compartir un esmorzar a base de coca i xocolata, diferents tallers i doble sessió d’espectacles: la primera a càrrec de la companyia Príncep Totilau a la plaça de Can Papasseit, a partir de les 11:30 h, amb l’obra “El meu amic Brutus” i a continuació, un espectacle de màgia a càrrec de Xarxa Vilanova amb el Mag Stigman -començarà a les 12:30 h i es farà a l’interior de Can Papasseit. 

Darrera actualització: 16.11.2021 | 10:41