Convocatòria i bases de concurs-oposició lliure per la creació d’una bossa de treball del lloc de treball d’auxiliar tècnic/a de biblioteca

Dijous, 12 de maig de 2022

Bases específiques reguladores que han de regir el concurs-oposició lliure per la creació d’una bossa de treball del lloc de treball d’auxiliar tècnic/a de biblioteca.

És objecte d’aquesta convocatòria regular el procediment de creació d’una bossa de treball del lloc de treball d’Auxiliar Tècnic/a de Biblioteca, per a possibles vacants, suplències i substitucions de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, o sempre que es requereixi disposar d’aquest personal per atendre necessitats urgents i inajornables.

La vigència d’aquesta borsa de treball serà de tres anys, a no ser que en aquest període es dugui a terme una convocatòria del mateix lloc de treball de caràcter permanent que prevegi alhora la creació d’una borsa d’interins o bé que s’esgoti la borsa de persones disponibles i calgui dur a terme una nova convocatòria durant aquest termini de tres anys.

Les sol·licituds es poden fer arribar a l’Ajuntament, de manera telemàtica o presencial, fins al 25 de maig inclòs.


Relació de documents en format pdf editable necessaris per presentar-se a la convocatòria:

(Es poden omplir al PC i descarregar-los per a la seva presentació)

Canals de tramitació:

  • Presencial

Presencialment a les OAC (Oficines d'Atenció a l'Usuari) de l’Ajuntament de Vilanova del Camí: Ajuntament i Casal de la Gent Gran.

  • Telemàticament

Cal presentar la sol·licitud a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, fent servir la Instància Genèrica E-Tram.

Cliqueu sobre Tramitar ara, arribareu a la Seu Electrònica directament a la Instància Genèrica, que heu d'omplir i afegir la documentació sol·licitada. Necessiteu tenir certificat digital o idCAT Mòbil.

TRAMITAR ARA

 

Darrera actualització: 10.01.2023 | 10:40