Concurs de Fotografia Comunitària

La regidoria d’Educació ha convocat un concurs de fotografia comunitària amb el títol “Què representa per a tu Vilanova del Camí?” El certamen estarà actiu tot el mes de novembre.

L’activitat que proposem des d’Educació consisteix a fer fotografies de què representa Vilanova del Camí: dels llocs més emblemàtics, de la seva gent, d’algun racó poc conegut…

Aquestes fotografies es poden compartir a les xarxes socials amb l’etiqueta #vilacomunitaria, però per participar en el concurs, cal enviar-les a través del següent formulari.

Només s’acceptarà una fotografia per participant.

El Jurat valorarà l’originalitat i la creativitat de les fotografies així com la representativitat de Vilanova del Camí i farà públic el veredicte el 15 de desembre.

El concurs preveu tres premis en forma de vals de compra per gastar al comerç vilanoví. El primer premi serà de 100 €, el segon de 75 € i el tercer de 50 €.

Formulari de participació en el Concurs de Fotografia Comunitària


Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina, o accedint des d'aquest enllaç.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. Podeu llegir l'Avís Legal que figura al peu d'aquesta pàgina o accedint des d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 18:11
Darrera actualització: 29.10.2021 | 18:11