Candidatures Consell d'Infants

El Consell d'Infants és l’òrgan consultiu de l’Ajuntament de Vilanova del Camí que ha de permetre la participació dels infants a l’hora d’expressar les seves opinions i els seus interessos en tots aquells assumptes de la vida del municipi que els afecten.

Poden optar a ser futurs consellers i conselleres els infants que actualment cursen estudis de 5è i 6è de primària a Vilanova del Camí o en altres municipis.

Aquest formulari únicament està pensat per aquells infants que estudien a altres municipis, ja que els que estudien a Vilanova del Camí faran l'elecció dels futurs consellers i conselleres al seu centre educatiu.

En aquesta pàgina trobareu també el díptic amb la informació del Consell d'Infants, així com el reglament regulador i l'autorització de participació que caldrà entregar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Vilanova del Camí o del Casal de la Gent Gran.

El formulari estarà actiu fins al 13 de novembre i, abans del 18 de novembre, es durà a terme el sorteig entre tots els infants candidats i s'informarà les famílies dels resultats d'aquest.

Actualment, ja es poden consultar els resultats del procés electoral del Consell d'Infants de Vilanova del Camí pel curs 2022 - 2023. Gràcies a tots i totes els que heu presentat candidatura.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el personal municipal encarregat del projecte al 93 805 44 22 extensió 128.

Aquest formulari va estar obert des del 28 d'octubre i fins el 13 de novembre de 2022.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 19:26
Darrera actualització: 17.11.2022 | 19:26