Resolució de confinament a la conca d'Òdena

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 00:00

En aquest enllaç us podeu descarregar la Resolució de confinament de la Conca d'Òdena

L’Ajuntament de Vilanova del Camí està rebent moltes consultes de persones que resideixen al municipi i que, des que es va decretar el confinament per part de la Generalitat, no poden sortir de la zona confinada per anar a treballar. Traslladem alguns consells i recomanacions que esperem puguin resoldre alguns dubtes

Les consultes que la ciutadania ha fet als tècnics municipals giren entorn a les sol·licituds que estan fent algunes empreses als seus treballadors. Els demanen, per exemple, que justifiquin la seva residència a la zona confinada. L’ Ajuntament té restringides les visites presencials i per tant, no es poden expedir, volants ni altres documents per certificar-ne la residència perquè aquest tràmit s’ha de fer via presencial. 

La recomanació és adjuntar a l’empresa la resolució del govern de la Generalitat decretada el vespre de dijous, una fotocòpia del DNI i qualsevol altre document oficial on hi figuri l’adreça actual perquè puguin comprovar que es resideix a la zona confinada on està prohibit, de moment, entrar i sortir, excepte en els supòsits que contempla el decret.

Darrera actualització: 21.03.2020 | 12:52