Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

El Centre Obert i Ludoteca El Cireret es va posar en marxa el 1992, després de la remodelació de l'edifici que antigament havien ocupat les escoles públiques. Des d'aleshores el centre funciona a ple rendiment.

En conveni amb Creu Roja Anoia, la ludoteca acull d'octubre a juny un centenar d'infants, d'edats compreses entre els 3 i els 11 anys. Els nens i nenes es divideixen en tres torns diferents, cadascun d'aquests amb una trentena d'alumnes, que gaudeixen d'aquest servei dues vegades a la setmana.

Les instal·lacions de la ludoteca també son aprofitades per les escoles del municipi per fer-hi algunes activitats dues vegades a la setmana La posada en funcionament d'aquest equipament ha permès també ampliar les activitats adreçades als infants del municipi, com el Casal d'Estiu, en què cada any participen més de 200 nens i nenes.

El Centre Obert ofereix activitats a una vintena de nens i nenes. Els especialistes del Centre organitzen diverses activitats formatives que contribueixen a la socialització i integració dels infants.

 

Alfons XIII, s/n - 08788 Vilanova del Camí - Barcelona
Telèfon: 938 054 422 - Ext. 125
Adreça electrònica: ludoteca@vilanovadelcami.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, al matí de 9 a 2/4 de 2 i a la tarda de 2/4 de 5 a 2/4 de 8.

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.12.2022 | 09:56