Vols que la Policia feliciti el teu fill o filla?

La Policia felicita el teu fill o filla

Donada l'excepcionalitat que estem vivint i que molts nens i nenes no poden celebrar el seu aniversari amb normalitat i en companyia d'amics i familiars, l’Ajuntament de Vilanova del Camí us ofereix la possibilitat de sorprendre'ls amb una felicitació des del cotxe oficial de la Policia Local.

Si teniu infants menors de 12 anys que aquests dies facin anys i voleu que els felicitem, heu de fer la sol·licitud amb dos o tres dies d’antelació per poder-ho gestionar correctament. També podeu enviar un Whatsapp al 656 99 92 60

Els nostres petits herois i heroïnes s’ho mereixen!

Gràcies per la vostra participació.

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina, o accedint des d'aquest enllaç.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. Podeu llegir l'Avís Legal que figura al peu d'aquesta pàgina o accedint des d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 28.03.2020 | 19:34
Darrera actualització: 28.03.2020 | 19:34