Policia Local de Vilanova del Camí - Siguem més cívics!

Amb la voluntat de seguir avançant cap a una societat més cívica, respectuosa i responsable, la regidoria de Règim Interior de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha  editat un seguit de vídeos que incideixen en temes com el respecte pel mobiliari urbà, els espais públics, el control dels residus i la circulació.

Es tracta de cinc píndoles informatives que s’han enregistrat en col·laboració amb la Policia Local, que volen fomentar les conductes responsables i evitar destrosses en el mobiliari urbà, brutícia a parcs i jardins, abandonament de voluminosos al carrer, o sorolls a altes hores de la nit.

També s’incideix en l’ús adequat del patinet elèctric i es recorda als joves que està prohibit circular amb més d’una persona, utilitzant el mòbil o els auriculars o sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies tòxiques. Infraccions que comporten sancions molt importants que poden arribar als 1.000 €.
 

Siguem més cívics amb el manteniment dels parcs i jardins - Policia Local de Vilanova del Camí

Trobar-se amb els amics al parc per passar una bona estona no vol dir embrutar l’espai públic ni fer un mal ús del mobiliari urbà.
L’espai públic, els parcs i els jardins són per al gaudi de tothom i per això hem de ser respectuosos.

Siguem més Cívics!

Siguem més cívics amb la gestió dels voluminosos - Policia Local de Vilanova del Camí

Els voluminosos deixats de qualsevol manera al carrer són un perill per al veïnat i suposen un problema de salut pública. L’Ajuntament ofereix la recollida de voluminosos tots els dimarts i divendres prèvia trucada al 93 805 44 22. També podeu utilitzar la Deixalleria Municipal i aconseguir una bonificació en la taxa d’escombraries. Mantinguem la ciutat neta i endreçada.

Siguem més Cívics!

Siguem més cívics amb l'espai públic - Policia Local de Vilanova del Camí

Les pintades en el mobiliari urbà, parets, façanes d’edificis privats o públics són un gest incívic que deteriora la imatge de la ciutat i suposen una despesa extraordinària a les famílies de Vilanova del Camí. Mantinguem el mobiliari urbà, les parets i les façanes dels edificis nets i en bones condicions. I si veus a algú que ho està fent malament, contacta amb la Policia Local al 93 805 50 50. Sigueu proactius i col·laboreu per evitar aquestes accions!

Siguem més Cívics!

Siguem més cívics amb i respectem el mobiliari urbà - Policia Local de Vilanova del Camí

Fer malbé el mobiliari urbà suposa un cost important per l’Ajuntament però també per a la ciutadania. 
El mobiliari urbà com els bancs, les papereres, els contenidors o els elements dels espais de joc infantil, són per a tots i totes. 
Siguem més respectuosos amb el material comú.

Siguem més Cívics!

Siguem més cívics amb l'ús del patinet - Policia Local de Vilanova del Camí

Un patinet elèctric es considera un Vehicle de Mobilitat Personal i, com a tal, ha de complir les normes de circulació. En un patinet només hi pot anar una persona, no es pot conduir parlant amb el mòbil ni amb auriculars, tampoc es pot conduir si s’ha begut o ingerit qualsevol altra substància tòxica. Les sancions poden arribar als 1.000 €. Respecteu les normes i circuleu amb precaució. Es tracta de no posar en risc ni la vostra vida ni la dels altres.

Siguem més Cívics!

 

Darrera actualització: 21.05.2021 | 20:38
Darrera actualització: 21.05.2021 | 20:38