Vilanova del Camí suspèn totes les activitats en instal·lacions municipals i via pública com a mesura preventiva contra el Coronavirus

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 00:00

Atesa la situació creada per l’evolució del Coronavirus, a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha decidit suspendre preventivament, per un període inicial de 15 dies, totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament i totes les activitats organitzades, per altres entitats públiques i privades, en instal·lacions municipals i en la via pública a partir d’aquest dimecres 11 de març a les 18:00 h.

Queden suspeses les activitats al Casal de la Gent Gran, la Ludoteca i Centre Obert El Cireret, la Biblioteca, i l’Espai Jove Can Muscons. Així mateix queden suspeses totes les activitats programades, com cursos i tallers, en els edificis municipals: Can Papasseit, centre cívic barri La Pau, Edifici d’Entitats...

El pavelló poliesportiu i el camp de futbol, així com les pistes poliesportives i de petanca, també es mantindran sense activitat. Per tant, les competicions, tant federades com de lleure, i els entrenaments queden suspesos.

I queden afectats també els espais municipals a l’aire lliure com les barbacoes i el parc fluvial que des d’aquest dimecres, no podran acollir cap tipus d’activitat col·lectiva.

Per contra, l’Ajuntament continuarà prestant el servei d’atenció a l’usuari des de totes les seves dependències insistint en les mesures preventives més adients. També es seguirà prestant el servei d’atenció domiciliària i el del Banc de la Teca.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha constituït un comitè de seguiment que està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat i que avalua la situació actual per prendre en cada moment les mesures que es considerin oportunes.

En funció de la informació de què disposem en aquests moments i seguint les recomanacions que ha fet el Govern de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilanova del Camí recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades que siguin prescindibles i que es puguin ajornar, apel·lant a la seva corresponsabilitat en aquest tema.

Així mateix l’Ajuntament recomana als centres educatius que suspenguin  les jornades de portes obertes, i es recomana a la ciutadania que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais educatius.

Malgrat l’excepcionalitat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament vol transmetre un missatge de tranquil·litat i de confiança en les autoritats sanitàries del nostre país. La contenció de la malaltia i la prevenció del seu contagi són els objectius prioritaris d’aquestes mesures que s’avaluen  constantment per part del comitè de seguiment tenint en compte les instruccions de les autoritats sanitàries competents.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 18:16