“Vilanova canta a casa” el nou concurs de la regidoria de Cultura per crear la banda sonora del confinament

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 15:00

Amb el lema “La Cultura no s’atura”, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha convocat diferents concursos per aquest mes de maig. El primer que han presentat és un concurs musical adreçat a totes aquelles persones que escriuen, componen o canten, de manera amateur o professional amb la intenció de posar banda sonora a aquest confinament.

Per participar al concurs “Vilanova canta a casa” només cal enviar un vídeo amb la cançó a concurs@vilanovadelcami.cat o al WhatsApp de Cultura 659747889 amb les dades personals i de contacte de la persona que hi participa. Les bases especifiquen que, si es tracta d’un treball en grup,  com a mínim una persona estigui empadronada a Vilanova del Camí.

El termini per presentar les cançons s’obre aquest dilluns 4 de maig i estarà vigent fins a les dues del migdia del 29 de maig. 

Els vídeo rebuts es penjaran a les xarxes socials, Facebook i Instagram i seran els propis usuaris els que votin les composicions musicals que es poden presentar en la categoria cantautor o cover.

Els menors podran participar al concurs però hauran d’enviar per correu una autorització del pare, mare o tutor legal.

El veredicte es farà públic el primer de juny i el guanyador serà el vídeo que hagi rebut més m’agrada. El concurs estableix dos premis de 150 €, un per a la categoria de cantautor i un altre per a la categoria de cover.

Darrera actualització: 04.05.2020 | 19:36

Imatges

Cartell Concurs canta a casa base