Se suspèn el termini del procés de convocatòria de subvencions culturals i esportives

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 14:00

Aquesta setmana, amb data 17/03/2020 han sortit publicades al BOPB les convocatòries de subvencions que a principis de març havien estat aprovades per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, adreçades a les entitats culturals i esportives del municipi. L’actual situació de crisi sanitària, però, ha obligat a suspendre el termini previst per a la presentació de sol·licituds. S’obrirà un nou procés de convocatòria un cop passada aquesta situació excepcional.

La resolució d’Alcaldia per aquestes subvencions es va publicar amb data 10/03/2020, quan es va aprovar la convocatòria de subvencions per als programes de les entitats i col·lectius culturals, i també per a les entitats esportives, amb sengles decrets. 

Davant la situació excepcional com a conseqüència de la crisi sanitària i la situació de confinament a la conca d’Òdena i l’estat d’alarma,  l’Ajuntament ha hagut d’establir serveis mínims, la qual cosa suposa la interrupció dels tràmits. És per això que s’han hagut de suspendre els terminis que es contemplaven en les resolucions esmentades. 

Es publicarà una nova data de convocatòria, un cop perdi vigència el Reial Decret 46382020, de 14 de març, del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes y Memoria Democrática o, en el seu cas, les pròrrogues d’aquest, i per tant, es resolgui la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

Darrera actualització: 18.03.2020 | 16:44