S’aprova inicialment el Pla de Prevenció d’Incendis que proposa accions per reduir els incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l'extinció

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 12:00

Aquest dimecres s’ha publicat l’Aprovació inicial del Pla de prevenció d’Incendis 2020-2025. Durant trenta dies s’exposarà a informació pública al web municipal, per tal que es puguin fer les al·legacions que corresponguin.

El Pla de Prevenció d'Incendis Forestals ha estat elaborat per l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració i l'acord de l’ajuntament i l’Associació de Defensa Forestal.

El Pla és un document que conté el conjunt de previsions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l'extinció. Formen part d’aquestes accions l’arranjament i millora de les pendents per a la conducció de les aigües, la neteja de les cunetes, les actuacions en les rampes i en els punts crítics detectats en els camins forestals… entre altres.

Aquestes previsions i mesures es presenten a través d'informació escrita amb fitxes descriptives d'actuacions i inversions i també amb informació gràfica. 

Totes les actuacions previstes en el Pla per millorar la situació del municipi  davant  els incendis forestals  es resumeixen  en  les relacions prioritzades d'actuacions de manteniment i d'inversions valorades en uns 22.000 euros.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 18:33