S’activa el servei de recollida de voluminosos i la recollida del cartró als comerços que estiguin oberts

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 11:00

L’Ajuntament ha reactivat aquest dilluns la recollida de voluminosos, que es continuarà fent els dimarts i divendres, de 14:00 a 16:00 h, prèvia trucada a l’Ajuntament: al 93 805 44 22. En aquesta trucada el personal municipal informarà de l’hora i el lloc on es poden deixar els trastos i estris vells per tal que l’empresa encarregada els pugui recollir.

Recordem que no està permès deixar pneumàtics, recipients d’oli o pintura, ni runes. També està prohibit deixar mobles vells o matalassos al carrer fora dels dies i de les hores acordades. A banda que suposen un perill per a la ciutadania embruten l’espai públic i poden suposar una sanció econòmica important.

Aquesta setmana també s’inicia de nou la recollida del cartró als establiments que estiguin oberts. En aquest cas, cal recordar que el comerç l’ha de deixar ben plegat a la porta de l’establiment a partir de les 13:30 h. 

L’Ajuntament ofereix el servei de recollida porta a porta del paper i cartró als establiments que ho vulguin. Si un comerç està interessat en tenir-lo, cal sol·licitar-lo a l’Ajuntament presentant una instància genèrica. El tràmit es pot fer a través del web municipal vilanovadelcami.cat

Darrera actualització: 11.05.2020 | 17:33