Promoció Econòmica reprèn amb èxit l’oferta formativa adreçada als emprenedors de manera virtual

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 12:00

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí manté la seva oferta formativa, destinada a les persones emprenedores i a les empreses del territori, canviant la modalitat a formació en línia.

Les dues accions que estaven pendents de dur-se a terme durant els mesos d’abril i maig s’han repensat per poder-les fer mitjançant videoconferència. De fet, aquest dilluns es va iniciar la primera formació en aquest format: “Com iniciar un negoci que viu de les Xarxes Socials” impartit per la Rosa Berral de l’empresa Societat i Empresa. 20 persones emprenedores  rebran eines per començar un negoci que giri al voltant de les xarxes socials, donant a conèixer el potencial d’aquestes per desenvolupar la idea empresarial.

La presentació del curs va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón que va destacar la importància de les eines digitals en el món de l’emprenedoria i la petita empresa.

El proper curs que organitzarà Promoció Econòmica, de manera virtual, en l’àmbit del foment a l’emprenedoria i suport a les empreses, serà els dies 8, 11, 15 i 17 de juny amb el curs “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci”. 

El curs, de 8 hores repartides en quatre sessions, serà impartit per la Yolanda Presa que explicarà les novetats fiscals i laborals actuals.

Els cursos són gratuïts i estan cofinançats per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb el suport del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Promoció Econòmica anirà oferint les diferents formacions i sessions informatives que podreu trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí www.vilanovadelcami.cat o bé demanant informació a Promoció Econòmica, al Centre d’Innovació Anoia, trucant al 93 805 44 11 (ext.5) o enviant un correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat

Darrera actualització: 28.05.2020 | 19:19