Noves mesures de l’Ajuntament de Vilanova en matèria de facturació mentre duri el confinament

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 15:00

Mentre es mantingui la vigència de l’Estat d’alarma i donat que no hi ha servei d’atenció presencial a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, excepte per assumptes d’urgència, s’han pres algunes mesures en matèria de facturació. Totes les factures s’hauran de presentar preferiblement de forma electrònica.

Les factures que superin els 5.000 €, obligatòriament hauran de presentar-se en format electrònic, a través de la plataforma l’E-FACT, que posa a disposició de les administracions catalanes i dels seus proveïdors sistemes d’emissió, recepció i intercanvi de factures electròniques.

A través del següent enllaç podeu trobar tota la informació per a l’elaboració i enviament de les factures electròniques: podeu accedir des d’aquest enllaç.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí disposa d’un únic codi DIR-3 necessari per a l’emissió de factures electròniques, que és: L01083020.

De forma excepcional, i sempre per factures inferiors a 5.000 €, les factures es podran presentar per correu electrònic en format pdf.

L’adreça de correu electrònic és la següent: facturacio@vilanovadelcami.cat 

Darrera actualització: 25.03.2020 | 17:15