Noemí Trucharte agraeix a la població el respecte a les normes de confinament i li demana que continuï extremant les mesures de prevenció

Diumenge, 15 de març de 2020 a les 17:00

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ha enregistrat un vídeo que ha penjat a les xarxes socials donant les gràcies  a la població per seguir les normes del confinament. “És necessari, diu l’alcaldessa, quedar-nos a casa, malgrat els inconvenients que això pugui comportar: no poder sortir als parcs amb els nens o quedar amb els amics i evitar concentracions de persones en espais tant tancats com a l’aire lliure. Accions com aquestes són clau, diu Trucharte, per frenar l’expansió del virus”

L’alcaldessa vilanovina ha insistit en “la necessitat de seguir extremant les mesures de protecció i d’higiene”. Cal rentar-se constantment les mans, tapar-se la boca amb el colze quan tossim o estornudem i respectar la distància de seguretat, com a mínim d’un metre, quan s’estigui amb altres persones, al supermercat, per exemple.

Noemí Trucharte ha fet una crida  a la calma i a la responsabilitat. “Cal que compreu amb normalitat perquè el proveïment d’aliments i altres productes de primera necessitat està garantit”.

Les autoritats de la zona confinada, ha dit l’alcaldessa, portem tres dies treballant intensament, intentant adaptar-nos a aquesta nova situació i per donar resposta a les múltiples preguntes i dubtes que van sorgint”. Noemí Trucharte assegura que “la situació és greu i complicada” i ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana “per treballar en la mateixa direcció i sortir-nos amb èxit”. 

 

 

Darrera actualització: 15.03.2020 | 17:26

Vídeos