L’empresa Herme s’ofereix a l’ajuntament de Vilanova per col·laborar en les tasques de desinfecció dels carrers

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 11:00

L’empresa Herme s’ha ofert a l’Ajuntament de Vilanova del Camí per a col·laborar en les tasques de desinfecció dels carrers del municipi. L’empresa, que fa uns mesos va treballar per l’ajuntament vilanoví fent la neteja d’embornals, ha començat aquest dilluns la desinfecció de diferents carrers de manera desinteressada.

La tasca de desinfecció de carrers va començar el dia 18 de març. Personal de Fomento va encarregar-se, en primer lloc, de les zones més concorregudes com el CAP o les zones comercials. Després s’hi va afegir la Brigada Municipal que es va ocupar de la neteja i desinfecció dels parcs i el dijous 19 de març, es van incorporar els efectius dels agents Rurals. 

Amb la col·laboració de l’empresa Herme, s’avançarà més ràpidament en la desinfecció del municipi i permetrà insistir en aquelles zones on es concentra un major trànsit de persones.

L’AMPA del Joan Maragall, Pinturas Godoy i Domi Alcalà fan donacions de material per a possibles contingències

Continuen les donacions i oferiments que arriben d’entitats, empreses i emprenedors locals. És el cas de les cessions de material divers que la Policia Local ja ha recepcionat provinent de l’AMPA del Joan Maragall, de Pinturas Godoy i de Domi Alcalá i que s’està racionalitzant per fer-ne ús, únicament, en cas de necessitat.

L’ AMPA del Joan Maragall també ha cedit les granotes, mascaretes i guants que van sobrar quan es van disfressar per Carnaval.

També Pinturas Godoy  ha cedit 30 granotes i Domi Alcalà, que ha fet un prototip de visera en 3D per protegir, especialment els professionals que tenen contacte amb moltes persones com la Policia Local.

Tot el material que es va recollint, explica l’alcaldessa Noemí Trucharte s’utilitzarà per cobrir qualsevol contingència o per a possibles emergències.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 11:52

Imatges

aterial AMPA JM Donació Pintures Godoy