L’alcaldessa Noemí Trucharte destaca la feina de Fomento en la neteja i desinfecció dels carrers i places de Vilanova del Camí | ÀUDIO

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 15:00

Aquest dimecres, al migdia, Ràdio Nova ha pogut parlar amb l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, per actualitzar la informació respecte a la crisi sanitària pel Covid 19. Trucharte ha explicat que a Vilanova del Camí ja ha començat, de manera gradual, la higiene i desinfecció en els punts de més afluència de gent, com és el CAP, els supermercats i les farmàcies.

Aquest matí han començat a Vilanova del Camí la desinfecció dels carrers de la ciutat. L’alcaldessa ha explicat a Ràdio Nova que s’ha començat pels carrers i les zones més transitades, però cap a les dues del migdia s’han fet dos grups per netejar i desinfectar les places del municipi. 

Un grup de treballadors de Fomento s’encarregarà avui de les tasques d’higiene i desinfecció de les places Gertrudis Artigal, Bonavista, Solidaritat, al camp de la petanca del barri la Pau, la plaça de l’Escut, la de la Lluna, Les Quadres, Claramunt, Picasso i Francisco Guisado.

L’altre grup està treballant a la plaça del Joc de la pilota, la de les Vilanoves, Comptes de Cardona, Vilarrubias, plaça del Mercat, Catalunya, l’espai d’skate, i les places Miquelets i Extremadura.

L’alcaldessa ha destacat que la tasca de neteja i desinfecció es fa a través de Fomento (FCC) i que també s’ha demanat reforç als Agents Forestals. 

D’altra banda també ha comunicat el trasllat de Serveis Socials i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a les dependències de l’Ajuntament per atendre només els serveis essencials marcats pel govern municipal.

Per últim ha subratllat de manera molt clara, la importància d’informar-se pels canals oficials i evitar així notícies falses.

Darrera actualització: 18.03.2020 | 18:36