L’Ajuntament de Vilanova indica que l’impost de circulació s’ha de pagar al juny malgrat que al rebut de l’ORGT hi diu al maig

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 13:00

Moltes persones estan rebent aquests dies una carta de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) amb el càrrec de l’impost de circulació indicant que s’ha de fer efectiu el pagament durant el mes de maig.  Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, expliquen que les cartes estaven aturades a Correus, que ha estat tancat durant bona part del confinament, i per això la data de pagament que hi figura és el mes de maig. No obstant, des de l’ORGT ja han modificat les dates i els rebuts es podran pagar el mes de juny com s’havia anunciat des de l’ajuntament.

Si algú no ha rebut o ha perdut el document per poder fer el pagament d’un impost, es pot descarregar un duplicat al següent enllaç:  

https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/DescarregarDupPagTercer/pagtercerPre?idTramit=d77e07c6-b2fd-453e-97b9-5c31476fb938

Per evitar-se el desplaçament al banc hi ha l’opció de fer el pagament per la web o per telèfon, al següent link:

https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/DuplicatTributs/dupdoctrib

Per a més informació o  per qualsevol inconvenient l’ORGT posa a disposició un correu electrònic: orgt.atenciociutadana@diba.cat, on es poden fer consultes.

L’ajuntament va publicar el 16 d’abril el nou calendari fiscal d’aquest any 2020 per no perjudicar les economies domèstiques, després del greu impacte -sanitari, social i econòmic- produït pel coronavirus. El cobrament de les taxes i impostos municipals s’han distribuït entre juny i desembre i el primer rebut que s’ha de fer efectiu és el de circulació previst per al pròxim mes de juny, juntament amb la primera fracció de l’IBI. Us adjuntem el calendari fiscal del 2020.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 13:50