L’Ajuntament de Vilanova destinarà 12.000 € per ajudar a empreses i autònoms del sector educatiu i artístic afectat pel covid

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 13:00

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha dotat un fons econòmic de 12.000 € per a la prestació d’ajudes a les empreses proveïdores d’activitats artístiques i educatives.  L’objectiu d’aquestes ajudes directes és pal·liar i actuar de manera immediata per ajudar a empreses i autònoms que siguin proveïdors d’aquests serveis que han quedat greument afectats per la crisi sanitària derivada pel Covid-19.

La situació provocada per la crisi sanitària que estem vivint ha perjudicat greument el sector. Les acadèmies d’idiomes, per exemple, no han pogut obrir i encara hi ha incertesa pel que fa l’obertura dels centres de cara al nou curs.

L’Ajuntament ha preparat un tràmit telemàtic al web municipal www.vilanovadelcami.cat on es pot consultar tota la informació relativa a les ajudes així com la documentació que cal emplenar i enviar. Les sol·licituds es poden fer des d’avui mateix i fins el pròxim 2 de juliol.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 18:58