L’Ajuntament de Vilanova del Camí reivindica els drets de les persones del col·lectiu LGTBI

Diumenge, 17 de maig de 2020 a les 12:00

Avui 17 de maig és Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia i com cada any, la bandera irisada oneja al balcó de l’Ajuntament de Vilanova del Camí per reivindicar els drets de les persones LGTBI.

L’alcaldessa Noemí Trucharte recordava a les seves xarxes socials que “des del balcó de l'alcaldia, la bandera irisada oneja al costat de 6 molinets que tornen a girar, perquè ara i sempre, el vent bufi contra l' homofòbia, la bifòbia i la transfòbia!!!

El manifest d’aquest Dia Internacional contra la LGTBIfòbia destaca la condemna que les institucions de totes les actituds de rebuig, de prejudici i d’hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i aposten pel reconeixement de la llibertat i la igualtat entre totes les persones en una societat democràtica i plural. Així mateix fan una crida a les entitats i col·lectius i a tota la societat civil per a eradicar, plegats, tot tipus de discriminació i violència per raó d’identitat de gènere o d’orientació afectiva i sexual.

Enguany i a causa de la situació d’excepcionalitat que estem vivint provocada per la crisi del coronavirus, es reivindica de manera molt especial la salvaguarda dels drets de les persones del col·lectiu LGBTI, sigui en les situacions de confinament, sigui en els espais públics un cop aquest finalitzi.

Darrera actualització: 17.05.2020 | 12:21