L’Ajuntament de Vilanova del Camí extrema les mesures de seguretat i protecció de la plantilla municipal

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 10:10

Malgrat que la situació es va normalitzant i la pressió tant sanitària com social està  disminuint, encara no es pot baixar la guàrdia, explica l’Alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte. El risc d’un possible brot de coronavirus, obliga administracions i ciutadans a extremar les mesures de seguretat, protecció i higiene, per minimitzar les possibilitats d’una nova onada de contagis. 

A l’Ajuntament de Vilanova del Camí encara no es poden fer tràmits presencials, i els treballadors municipals es van incorporant poc a poc tot i que encara hi ha una part important que estan desenvolupant teletreball. Altres, senzillament, per les tasques que realitzen, encara no s’han pogut incorporar a la feina.

Les persones que ja estan treballant físicament a les diferents dependències municipals ho han de fer amb totes les mesures de seguretat. A l’entrada i la sortida de la feina s’han de prendre la temperatura i fer-ne un registre diari. També s’han de desinfectar les soles de les sabates quan entren a l’edifici.

Es disposa de guants, mascaretes i de gel hidroalcohòlic per la seva protecció.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 10:43

Imatges

Mesures ajuntament 2