L’Ajuntament de Vilanova del Camí destinarà 50.000 € en una línia directe de subvencions per a persones en risc d’exclusió social

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 11:00

La crisi sanitària, econòmica i social causada pel coronavirus ha tingut un impacte important en el nostre territori i ha afectat de manera especialment intensa a les persones que durant aquest episodi no han pogut treballar. L’Ajuntament de Vilanova del Camí té la ferma voluntat de desplegar totes les eines i recursos necessaris per ajudar a aquestes famílies i per garantir que ningú es quedi enrere el procés de recuperació.

Per això l’Ajuntament de Vilanova del Camí destinarà 50.000 €, en una línia directa de subvencions per atendre, de manera immediata, les persones en risc d'exclusió social degut a la crisi causada pel coronavirus. 

Aquestes subvencions, de caràcter puntual, extraordinari i excepcional, s’adrecen a les persones que s’han vist afectades per un ERO o un ERTO i que, a data d’avui, encara no han cobrat la prestació.

L’objectiu d’aquestes ajudes és garantir el manteniment de les necessitats bàsiques com l’alimentació, expliquen des de l’Ajuntament.

L’import de les subvencions varia en funció del membres de la unitat familiar i van des dels 200 € per a famílies amb un o dos membres, fins als 440 en cas de sis o més membres per unitat familiar. A més a més , en cas d’haver-hi menors de 3 anys es complementarà l’ajuda amb 50 € més.

Les sol·licituds per aquesta ajuda ja es poden presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament mitjançant una instància genèrica i adjuntant la documentació necessària que trobareu detallada a la convocatòria de la subvenció.

Les condicions per poder demanar aquesta subvenció són: estar empadronat a Vilanova del Camí; estar inclòs en un ERO o ERTO i no haver percebut cap prestació fins al moment, no disposar d’un saldo en compte corrent superior a 800 €, i no tenir deutes amb la Seguretat Social, l’Agència Tributària o l’Ajuntament. 

El pagament de la subvenció es farà via transferència bancària.

Darrera actualització: 05.05.2020 | 17:08