L’Ajuntament de Vilanova convida a les famílies a omplir una enquestes sobre les activitats d’estiu per sondejar la demanda

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 12:00

L’Ajuntament de Vilanova del Camí està preparant un paquet d’activitats d’Estiu adaptades a la nova normativa amb la voluntat d’oferir una sèrie d’activitats engrescadores a infants i joves, sempre que les autoritats competents autoritzin a la seva realització. 

Des de l’ajuntament creuen molt important que els infants i joves no es quedin sense propostes esportives i de lleure per aquest Estiu 2020. Asseguren que els ajudarà en la tornada a la nova normalitat, aprendran les noves normes de conducta i, sobretot, els permetrà sortir de casa i divertir-se després de setmanes de confinament. 

Les activitats que es plantegen segueixen la mateixa línia que altres anys: Casal d’Estiu, per a infants de P3 a 4t de primària; La Tropa per a joves de 5è i 6è, 1r i 2n d’ESO, i l’ Esportiguay, de P5 a 4t d’ESO.

Per poder dur a terme les activitats però, s’han de donar diferents condicionants. El més important és que Vilanova del Camí hagi entrat en la Fase 3 de la desescalada. La previsió és prioritzar les activitats a l’aire lliure, en espais de natura, espais urbans i espais esportius i per tal de garantir la seguretat dels participants, no es preveuen ni sortides en bus ni grups a la piscina. 

Des de Serveis Socials i Esports es preveu treballar en grups reduïts, seguint les indicacions de seguretat indicades per les autoritats competents i amb el nombre de  monitors necessaris segons marqui la normativa.

Per tal de tirar endavant aquestes propostes, diuen des de l’Ajuntament, “necessitem comptar amb la confiança de les famílies i entendre junts la nova situació”

Ara per ara, l’Ajuntament necessita fer un sondeig de participació que permeti a les diferents àrees municipals ajustar la proposta a la demanda. I per això han habilitat una enquesta a la pàgina web, que conviden a omplir i enviar abans del 18 de maig.

 

Darrera actualització: 19.05.2020 | 14:11