L’Ajuntament anuncia diferents mesures per alleugerir les càrregues econòmiques de famílies i proveïdors

Divendres, 20 de març de 2020 a les 12:15

L’alcaldessa Noemí Trucharte publicava ahir a les seves xarxes el compromís de l’ajuntament vilanoví per contribuir a alleugerir les càrregues econòmiques de les famílies i empreses en aquests moments complicats no poden anar a treballar o no poden tenir assegurats uns ingressos mensuals

S’anunciaven ahir en roda de premsa i consistiran en la reducció de totes les taxes que tinguin a veure amb aquelles activitats privades, afectades pel decret d’Estat d’Alarma i que hagin de romandre tancades: Per exemple, la taxa de gestió de residus comercials, la taxa d’ocupació de la via pública o la taxa de mercats ambulants.

Així mateix, l’Ajuntament de Vilanova del Camí i els de la conca, estudien les mesures d’un pla de xoc per a proveïdors que inclou la reducció del termini de pagament, injectant liquiditat al teixit productiu.

I per últim, també es farà una suspensió temporal de les quotes de serveis municipals no prestats durant l’estat d’Alarma, bé siguin les quotes dels espais cívics, llars d’infants, ludoteca o les activitats esportives.

En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament de Vilanova ha publicat al web municipal un model per sol·licitar una moratòria en el pagament de la hipoteca. Són mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social que està provocant la Covid-19. Podeu accedir des d’aquest enllaç.

Podeu descarregar-vos el document des de la pàgina web www.vilanovadelcami.cat i emplenar-lo seguint les instruccions que s’indiquen al document en pdf que podeu accedir des d’aquí.

Darrera actualització: 20.03.2020 | 12:52