La zona de barbacoes del Parc Fluvial es reobre al públic però amb restriccions

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 16:00

La Fase 1 d’aquesta desescalada cap a la nova normalitat permet, entre altres mesures, la reobertura de les terrasses a l’aire lliure de bars i restaurants, i la zona de barbacoes s’inclou en aquesta tipologia de servei.

Aquests dies, els operaris municipals estan acabant de desbrossar i netejar la zona perquè de cara al cap de setmana la instal·lació pugui rebre els primers usuaris. DE moment, el que ja funciona és la terrassa de l’establiment on ja es poden fer consumicions tenint en compte les normes de seguretat establertes.

Si voleu fer ús del servei de barbacoes, podeu contactar amb la persona responsable al 644 94 78 33.

Les normes d’ús de l’espai durant aquesta fase,  estableixen un aforament màxim del 50 % i una ocupació màxima de 10 persones per taules o grups de taules. També es demana que es mantingui la la distància social dels 2 metres entre taules i que s’utilitzin materials d’un sol ús.

Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí es demana a les persones usuàries que siguin responsables i que compleixin les normes establertes per no posar-se en perill ni posar en perill a ningú.

 

Darrera actualització: 19.05.2020 | 17:57