La regidoria d’Educació repartirà 1.200 contes per explicar als infants de Vilanova les mesures que cal prendre per sortir de casa

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 11:00

En aquest confinament,hem tingut una bona colla d’herois i heroïnes de veritat! Els nens i nenes han seguit escrupulosament les normes dictades per sanitat i han aguantant estoicament més de 50 dies sense sortir de casa. Ara que ja poden fer-ho, tot i que sigui amb restriccions, cal que ho continuin fent correctament, sense oblidar-se de les mesures de protecció i d’higiene.

Amb l’objectiu de fer aquestes sortides el més segures possibles és que s’ha editat el conte “Jo surto de casa” que la regidoria d’Educació repartirà, a partir d’aquest dilluns, entre els gairebé 1.200 infants de 3 a 9 anys.

Aquesta història ha estat possible gràcies a la col·laboració i assessorament del Dr. Bonaventura Clotet, Cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Trias i Pujol i les recomanacions de FAROS, la plataforma digital de promoció de la salut i el benestar de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

L’autora del conte és Lourdes Campuzano i les il·lustracions de Mercè Tous i entre les dues expliquen la història de dos germans, el Marc i la Martina, que expliquen com es preparen per sortir de casa i les mesures que prenen per anar a jugar a la plaça que tant els agrada. Aquests dos germans expliquen com s’han de rentar les mans, com s’ha de posar la mascareta, quines precaucions cal prendre a l’autobús i fins i tot com ha estat el retrobament amb els amics, després de tants dies sense veure’ls ni jugar amb ells. 

El conte “Jo surto de casa”, de l’editorial Mediterrània, ha estat personalitzat per l’Ajuntament de Vilanova i inclou un agraïment de la regidora d’Educació, Eva Vadillo i l’alcaldessa Noemí Trucharte a tots els nens i nenes de Vilanova del Camí.

 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 14:10

Imatges

Contes jo surto de casa 2 Contes jo surto de casa 3